Debbie sprenger

Hormoonfactor Trainer - Voedingscoach

Trillingsfrequenties behandelingtrillingsfrequenties

Naast voedingsadvies en levensstijl advies geef ik als extra steuntje in de rug ook behandelingen met trillingsfrequenties. Alles in deze wereld heeft een eigen trillingsfrequentie, wat je kan vergelijken met verschillende radiozenders waar je op kan intunen. Elk orgaan, virus, lichaamsdeel of ziekte zend trillingen uit op een eigen frequentie.Je kan deze unieke frequenties zien als de blauwdruk van het leven.

Door deze alternatieve methode, waarbij trillingsfrequenties op afstand worden verstuurd, kan de balans op een positieve manier beinvloed worden.  Deze trillingen zijn afgestemd op een bepaald thema, ziekte of lichaamsdeel.

Wanneer geschikt?

Deze methode kan prima gebruikt worden naast het toepassen van een voedings- of levensstijl advies. Ook kan het prima samen met medicijngebruik of een medische behandeling. Het kan een veranderingsproces naar een gezondere levensstijl versnellen en kan ondersteunen in het terugvinden van een gezond lichaam wat in balans is.

Je kunt deze behandeling aanvragen voor elke denkbare klacht. Niet alleen lichamelijke klachten, maar ook emotionele klachten of thema’s in je leven. Ook is het geschikt voor huisdieren, kinderen en planten. Het is volkomen veilig.

Tarief?

Ik wil deze methode voor iedereen toegankelijk maken, zowel voor mensen met een grote als kleine beurs. Daarom vraag ik geen vast bedrag voor deze behandeling. Een behandeling is op donatiebasis en zelfs dat is niet verplicht. Je mag een donatie doen naar naar draagkracht en naar de waarde die het voor jou heeft.

De donatie kun je overmaken naar NL33 ABNA 0565 5529 37 t.a.v. Hormooncoach onder vermelding van “Donatie behandeling”.

Neem contact met mij op voor het aanvragen van een behandeling. Er is ook een speciale groep op Facebook waar je een behandeling kunt aanvragen.

Deze behandeling is niet ter vervanging van een arts of medische behandeling, maar puur ter ondersteuning. Bij gezondheidsproblemen, raadpleeg altijd een arts.