Debbie sprenger

Hormoonfactor Trainer - Voedingscoach

Debbie SprengerOver Debbie

Waar ik lekker eten voorheen voornamelijk associeerde met ongezond eten, weet ik inmiddels wel beter! Ik heb de afgelopen jaren zelf een transformatie doorgemaakt in mijn levensstijl en gezondheid.

Sinds 2010 ben ik op ontdekkingsreis naar een steeds betere gezondheid. Niet omdat ik ernstig ziek was, maar omdat ik het gevoel had dat ik er veel meer uit kon halen. Ik volgde de opleiding tot trainer Hormoonfactor bij Sonnevelt Opleidingen, las veel boeken en bezocht veel lezingen. Zo heb ik mijn eigen gezondheid op een hoger niveau kunnen tillen. Klachten die ik al jaren had, zoals een prikkelbare darm, allergieën, chronische oogklachten, hooikoorts en chronische vermoeidheid, heb ik hiermee kunnen wegnemen. Hierdoor weet ik hoe belangrijk het is om goed voor je lichaam te zorgen en een gezonde levensstijl te hebben.

Deze kennis wil ik dolgraag gebruiken om ook anderen te helpen in hun zoektocht naar een optimale gezondheid. Zo kan ik je persoonlijk begeleiden om samen met jou een route uit te stippelen naar een gezonder leven. Kijk bij diensten voor meer informatie over een persoonlijk advies op het gebied van voeding en hormonen.