Debbie sprenger

Hormoonfactor Trainer - Voedingscoach

Lezing of workshop

Lezing

Regelmatig geef ik lezingen voor particulieren of bij bedrijven. Dit kan zijn over diverse onderwerpen, waarvan dit de meest populaire lezingen zijn:

  • Gezonde voeding, wat is dat?

Er is veel verwarring in voedingsland over wat wel en niet gezond is. Ik neem je mee in alle belangrijke voedingsproducten en laat daarbij zien wat gezond is, wat niet en hoe je dit praktisch kan toepassen.

  • Burn out / bijnieruitputting

Wat gebeurt er in je lichaam bij een burnout? Ik neem je mee op reis naar je bijnieren en de hormonen die ze produceren en geef je inzicht in wat er gebeurt wanneer je in een burn out terecht komt. Ik geef je tips en advies op het gebied van levensstijl verbetering om je tijdens het herstelproces te ondersteunen.

  • Het effect van suiker

Het lijkt zo onschuldig, maar ongemerkt consumeren we gedurende dag ontzettend veel suiker. Wat is het effect hiervan op je lichaam. Hoe weet je hoeveel je binnen krijgt? Wat zijn de alternatieven? Ik neem je graag mee naar een suikerarm leven.

Andere onderwerpen op aanvraag. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden voor een lezing. Dit is zowel voor bedrijven als voor particulieren mogelijk.

Workshops

Ook kun je me inhuren voor het geven van een workshop. Hieronder staan twee voorbeelden, maar als je zelf een ander idee hebt is dit bespreekbaar.

  • Smoothies maken
  • Gezondigen: hoe je lekker en verantwoord kan snoepen